Aktuelt

Naprapatene AS åpner alle sine klinikker fra 20.04.

Publisert: 18.april 2020

Da har vi fått klarsignal om å åpne opp igjen våre klinikker fra neste uke. Vi håper at det blir oppstart mandag 20/4, men de siste retningslinjene for smittevern fra staten har ikke kommet ennå. Når de blir sendt ut så står vi klare til å ta imot dere, og vi gleder oss veldig til å komme på jobb igjen!

Våre klinikker er rengjorte, utrustet med mulighet for god håndhygiene og vi legger til rette for å minimere kontakt mellom kunder på venterom. Om du trenger å ha med følge, så ønsker vi at det minimeres til en person. Kom gjerne så tett opp til avtale-tidspunkt som mulig så vi unngår for mange på venterommet.

Det er også viktig at vi fortsetter den nasjonale dugnaden for å unngå spredning av covid-19, så vi ønsker at dere avventer å komme på behandling om dere kjenner symptom på lufveisinfeksjon, er forkjølet eller usikker på om dere er smittet. Om dere er i karantene, har vært i kontakt med personer med smitte eller er i risikogruppen, så ønsker vi at dere avklarer med deres lege først om dere kan komme til behandling.

Booking kan gjøres nå om dere følger linken under. Har dere spørsmål, ta kontakt på 62524000 eller post@naprapatene.no.

Vi gleder oss til å se dere igjen ?

Mvh

Emilie, Knut Andre, Gry Martine og Kenneth

hamar-naprapatene logo

Samarbeidspartnere

© 2024 Hamar-naprapatene. Alle rettigheter reservert