Litt om oss i Hamar-naprapatene

Hamar-naprapatene ble en realitet i januar 2007 som et resultat av at to erfarne naprapater med relativt lang fartstid i yrket bestemte seg for at to hjerner og fire hender tenker raskere og behandler bedre enn en hjerne og to hender. Naprapat Kenneth Skjellen og kollega Stian F. Nielsen gjennomførte den fireårige naprapatutdannelsen sammen og ble begge uteksaminert 2001. Vi har siden den gang jobbet på hver vår klinikk på Hamar frem til vi høsten 2006 bestemte oss for å se på muligheten for et samarbeid, resultatet ble Hamar-naprapatene. I ettertid har vi også åpnet flere klinikker både på Gjøvik, Elverum og Ringsaker.

Våre ansatte

Knut Andre Olstad :

Knut Andre Olstad

knutandre@naprapatene.no

Uteksaminert fra Naprapathögskolan 2011. Tildelt pris for beste idrettsmedisinske hovedoppgave ved NPH.

Viderutdannelse i blant annet fotens biomekanikk, dry needling, smertebehandling med nåler, biomekanisk manuell medisin og trykkbølgebehandling.

Studerer for tiden kommunikologi på deltid. Er spesielt interessert i idrettsmedisin og jobber blant annet med Raufoss fotball A-lag.

Kenneth Skjellen :

Kenneth Skjellen

kenneth@naprapatene.no

Uteksaminert fra Naprapathögskolan i 2001. Startet Skjellen Naprapatklinikk i Landbruksbygget på Hamar samme år. Flyttet til Torps legesenter i 2006 og startet da Hamar-naprapatene sammen med Stian F. Nielsen. Har i to perioder hospitert på Naprapatsenteret i Oslo.

Videreutdannelse i bl.a fotens biomekanikk og ortopedisk såletilpassing, medisinsk akupunktur, trykkbølgebehandling og biomekanisk manuell medisin.

Emilie Nohr Kokkin :

Emilie Nohr Kokkin

emilie@naprapatene.no

Uteksaminert fra Naprapathögskolan 2015.
Videreutdannelse i dry needling, smertebehandling med nåler.
Har en stor interesse for idrett og har selv vært aktiv innen håndball i flere år.

Stian F. Nielsen :

Stian F. Nielsen

stiannielsen23@gmail.com

Har du behov for oppfølging etter behandling hos Hamar-naprapatene? Trenger du veiledning og hjelp med treningen eller kanskje et lite spark i din lite aktiverte setemuskulatur for å i det hele tatt komme i gang?
Ønsker du å endre din kroppssammensetning gjennom å redusere andelen fett eller øke muskelmassen eller en kombinasjon av begge deler? Er du faresonen for å utvikle diabetes eller har du allerede høyt blodtrykk?

Dette og mer kan jeg som Personlig Trener hjelpe deg med. Med min erfaring som Naprapat i 14 år står jeg også godt rustet til å hjelpe deg med å unngå at ryggsmertene eller hodepinen vender tilbake gjennom å lære deg å trene de riktige øvelsene på en effektiv og smertefri måte.

Jeg jobber ved Hamars mest komplette treningssenter, Espern aktivitetspark.

Samarbeidspartnere

© 2020 Hamar-naprapatene. Alle rettigheter reservert